- prazdný košík -
0 ks

ELEKTROKOLA BAVÍ ČÍM DÁL TÍM MLADŠÍ LIDI!

Období covidové pandemie změnilo přístup k otázce zdraví, péče o tělo. Omezené možnosti cestování přiměly lidi k návratu k rekreačním sportům nejen v tuzemsku. V tomto období jsme zaznamenali nárůst poptávky po elektrokolech také u mladších ročníků od 25 – 50 let. Ukazuje to na fakt, že pro elektrokola sahají nejen senioři, ale dostává se do kurzu u mladší generace.

Image elektrokola mládne

Elektrokolo se stalo více než jen dopravním prostředkem; je to teď trend! Elektrokolo bylo spojováno spíše se staršími osobami a těmi, kteří měli fyzické potíže. Dnes oslovuje mladší generaci a dá se říct, že plošně všechny: od studentů, studentek, ženy, muže.

Díky elektricky asistovanému kolu je jízda snazší než kdy předtím. Cestování se tak stalo rychlejší a příjemnější! Mladí si místo klasického MHD stále častěji vybírají elektrokola. Mezi pracujícími lidmi do 50. let se elektrokolo stalo logickou volbou pro každodenní cesty „dům – práce“.

 CITY E BIKE

Rekreace na vyšší úrovni

Se zvýšením rekreačních aktivit poptávka po elektrokolech šlape na paty klasickým kolům. Lidé, kteří nebyli zvyklí denně sportovat, se vracejí k objevování českých památek, na elektrokolech se vydávají na daleko delší trasy, pro které by se na klasickém kole neodhodlali.

Nejrychlejší cestování ve městě

Průměrná rychlost aut ve městě se stále snižuje a stát v dopravní zácpě ve špičce, bývá někdy o nervy. Prokličkovat městskou džunglí na ekole je pak hračka. K cíli se dostanete mnohem dřív a s menším úsilím.

Elektrokola jsou prostě zdravým trendem, navíc poskytují radost z pohybu.